Masterclass Kunstkritiek

In april en mei 2012 neem ik deel aan een Masterclass Kunstkritiek onder leiding van Ine Poppe (NRC) en Sonja van der Valk (Domein voor Kunstkritiek). De Masterclass is georganiseerd door Virtueel Platform.

De focus van de masterclass ligt op het schrijven van journalistieke stukken over DEAF (Dutch and Electronic Art Festival) , een internationaal festival over kunst en technologie. Het festival vindt van 16 t/m 20 mei plaats in Rotterdam. Tijdens het festival richten we met de tien deelnemers aan de Masterclass ter plekke een perskantoor in.

(Beeld hierboven: Protocell Field – Philip Beesley; beeld hieronder: Pierre Bastien, foto: Cecile Rogue)

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s