Ar-Tur: Architectuurkaart voor Turnhout

IMG_8459

Voor architectuurcentrum Ar-Tur produceerde ik en schreef ik de teksten voor de Architectuurkaart voor Turnhout. De layout is gemaakt door Ties Goos van de communicatiedienst van cultuurhuis de Warande. Op de architectuurkaart verzamelden we projecten in Turnhout die inzetten op thema’s voor de toekomst. Architectuur die toont hoe we duurzamer met ruimte kunnen omgaan, energieverbruik kunnen terugdringen, een socialere stad kunnen maken, de relatie tussen stad en land kunnen verbeteren, kortom hoe we beter kunnen bouwen voor de toekomst.

We presenteerden de stadsplattegrond op de Dag van de Architectuur op zondag 13 oktober. De PDF is te downloaden via de website van Ar-Tur. De gedrukte exemplaren verspreiden we onder meer via cultuurhuis de Warande en het Toerismehuis in Turnhout. Geef me even een seintje wanneer je interesse hebt, dan stuur ik een exemplaar naar je op.

ArchitectuurkaartTurnhout_1

ArchitectuurkaartTurnhout_2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: