Ar-Tur: lezingenreeks duurzaam ruimtegebruik

lezing-leo-van-broeck-kamp-c-en-ar-tur-4

Voor architectuurcentrum AR-TUR organiseer ik in 2014, in samenwerking met onder meer Kamp C (provinciaal centrum voor duurzaam bouwen in Antwerpen), de lezingenreeks Less is More: minder ruimte vraagt om meer architectuur.

In deze reeks van 7 lezingen gaan we op zoek naar manieren om om te gaan met de schaarse ruimte in Vlaanderen. We laten architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten uit Vlaanderen en Nederland aan het woord. We sluiten de reeks af met een debat. Sprekers zijn onder meer Erik Wieërs (Collectief Noord architecten), Leo Van Broeck (Bogdan & Van Broeck architects), Thomas Rau (architectenbureau RAU) en architecte Marie-José Van Hee.

Meer over de lezingenreeks op de website van AR-TUR.

lessismore_banner

Advertenties