PAF – platform voor architectuur & feminisme

PAF bouwt aan een community waarin vrouwen, en iedereen die zich betrokken voelt, hun ervaringen over de architectuurpraktijk kunnen delen, de achterliggende structuren onderzoeken en dromen over een meer inclusieve sector. In Vlaanderen en daarbuiten.

Met een reeks van live en online gesprekken en een boekenclub over feminisme en architectuur. Eindigend in een manifest, als collage van ervaringen, inzichten en kennis, met als doel te bouwen aan een sector die ontwerpt met en voor iedereen.

PAF start met drie bijeenkomsten bij Stadsform: een startevent op 2 maart, een boekenclub op 15 maart en een lezing op 20 maart.

Lees meer op paf.community

En schrijf je hier in op de nieuwsbrief

PAF (platform voor architectuur & feminisme) is een project van Evelien Pieters in samenwerking met onder andere Stadsformhet Vlaams Architectuurinstituut boekhandel De Groene Waterman en met steun van de Vlaamse Overheid.