buro

20160905_ar-tur_woonlabo-zweepesven_292
Foto: Pieter de Ruijter

Buro Evelien Pieters is een praktijk voor onderzoek, projectcoördinatie, redactie en zakelijke leiding van projecten rond architectuur, stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening.

Ir. Evelien Pieters (1982, Maastricht) is opgeleid als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven. Daarnaast volgde ze een opleiding cultuurmanagement aan de Management School van de Universiteit Antwerpen.

Ze heeft ruim 10 jaar ervaring in de architectuurcultuur met werk voor onder meer het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg (CAST) en vaktijdschriften de Architect en de Blauwe Kamer. Evelien is sinds 2013 deeltijds zakelijk leider en projectleider bij AR-TUR, het centrum voor architectuur, stedelijkheid en landschap in de Kempen.

Evelien coördineert, programmeert, adviseert en produceert. Ze combineert hierbij kennis over de Nederlandse en de Vlaamse architectuurpraktijk en ruimtelijke ordening. Ze gaat steeds op zoek naar een positieve impact op kwaliteit van architectuur en leefomgeving. Liefst in samenwerking en altijd met veel enthousiasme en energie.

cv op linkedin