buro

Buro Evelien Pieters architectuurproducties werkt vanuit Antwerpen aan projecten over architectuur en de stad in Nederland en Vlaanderen.

B E P is gespecialiseerd in de productie van projecten op het gebied van architectuur, ruimtelijke ordening en stedelijke cultuur, waarbij de inhoudelijke ontwikkeling en de praktische organisatie hand in hand gaan. B E P heeft ruime ervaring met het organiseren van omvangrijke culturele trajecten, het maken van publicaties, tentoonstellingen en websites, het organiseren van debatavonden en lezingen en het schrijven en redigeren van teksten.

B E P combineert hierbij kennis over zowel de Nederlandse als de Vlaamse architectuurpraktijk en ruimtelijke ordening. Daarnaast heeft B E P kennis van zakelijk beleid voor culturele organisaties. Een overzicht van projecten vind je op deze website onder projecten.

ir. Evelien Pieters is opgeleid als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven. Daarnaast volgde ze een opleiding cultuurmanagement aan de Management School van de Universiteit Antwerpen. Meer over haar achtergrond en ervaring vind je op Linkedin.

De opdrachtgevers van B E P zijn onder meer architectuurcentrum AR-TUR in Turnhout, diederendirrix architecten, het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg en vaktijdschriften de Architect en de Blauwe Kamer.

B E P staat altijd open voor inspirerende samenwerkingen en mooie opdrachten. Aarzel niet om contact op te nemen (telefoon | e-mail | twitter).

Advertenties