Programmamaker CAST

Van 2009 tot 2012 werkte ik als programmamaker bij het Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg (CAST) aan vele projecten over architectuur, stedenbouw en landschap in Tilburg en de regio Midden-Brabant. Met mijn collega-programmamaker zorgde ik voor de inhoudelijke invulling en de organisatorische uitvoering van de jaarprogramma’s. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van projectbegrotingen, het aanvragen van subsidies, het mede inhoud geven aan het meerjarenbeleid en het onderhouden van contacten met partners sponsoren, pers en publiek.

Ik organiseerde en produceerde vele lezingen, debatten, workshops, excursies, tentoonstellingen, publicaties, websites en meer. Een aantal projecten die ik coördineerde als programmamaker bij CAST:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s