Boek Licht en Architectuur

Als co-auteur werkte ik aan het boek Licht: Ontwerp, Techniek & Architectuur: creatieve lichtoplossingen voor gebouwen, dat is uitgegeven door Sdu Uitgevers. Het boek vraagt aandacht voor het belang van lichtontwerp en slaat een brug tussen de architect, de lichtontwerper en de installateur. Het bevat uitgebreide informatie over ontwerp en techniek van lichttoepassingen. Ik schreef drie projectbesprekingen van gebouwen waarbij architectuur en lichtontwerp op bijzondere manier zijn verbonden.

Het boek is gepresenteerd op 19 juni 2012 en is te koop via de website van Sdu.

Bekijk een preview van het boek in PDF formaat.

De foto op de omslag is van René de Wit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s