Boek Kempenatlas

De Kempenatlas brengt de Antwerpse Kempen voor het eerst grondig in kaart. Twaalf thematische kaarten geven een inzicht in de ruimtelijke ontwikkeling en de toekomstmogelijkheden van de regio. Meer dan 200 foto’s van archetypische plekken tonen de Kempen in al hun facetten. De Kempenatlas is hét referentiewerk en een inspiratiebron voor iedereen die mee de schouders wil zetten onder een duurzame toekomst voor de regio.

Als projectleider & zakelijk leider bij AR-TUR coördineerde ik mede de totstandkoming van deze omvangrijke publicatie en maakte ik deel uit van de redactieraad. De Kempenatlas verscheen in 2017.

Redactieteam: Maarten Van Acker, Edith Wouters, Evelien Pieters, Bas Van der Veken en Joeri De Bruyn.
Cartografie:
MUST stedenbouw
Fotografie: Filip Dujardin
ISBN: 9789491789168
Uitgever:
Public Space
De Kempenatlas is een boek en tentoonstelling op initiatief van AR-TUR in samenwerking met de Warande, Universiteit Antwerpen, Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete, uitgeverij Public Space, de cartografen van MUST, auteur Leen Huet en meer dan dertig lokale en academische experten. Verder wordt het project ondersteund door de Vlaamse Overheid, Provincie Antwerpen, Erfgoedcel Noorderkempen en Erfgoedcel k.ERF.

Meer informatie vind je op de website van AR-TUR.