Ik bouw aan een feministische architectuur community. Doe je mee?

De architectuursector kent nog steeds geen (gender)gelijkwaardigheid. Dit project bouwt aan een community waarin vrouwen, en iedereen die zich betrokken voelt, hun ervaringen kunnen delen, de achterliggende structuren onderzoeken en dromen over een meer inclusieve architectuurpraktijk. Met een reeks van live en online gesprekken en een boekclub over feminisme en architectuur. Eindigend in een manifest, als collage van ervaringen, inzichten en kennis, met als doel te bouwen aan een sector die ontwerpt met en voor iedereen.

Wil je op de hoogte blijven? Laat via de knop hieronder je e-mailadres achter, dan krijg je alle updates. En volg me op instagram.

Evelien Pieters bouwt aan een Feministische Architectuur Community met alvast warme aanmoediging en ondersteuning van onder andere Vlaams Architectuurinstituut en Stadsform. De eerste activiteiten kun je verwachten in 2023 bij Stadsform in Antwerpen.