Co-promotor masterstudenten RAvB en UGent

Dit jaar begeleid ik enkele studenten bij hun afstudeerproject.

Lena Verlooy studeert aan de Universiteit Gent af bij de master Stedenbouw en Ruimtelijke Planning. Onder begeleiding van Tim Devos schrijft ze haar masterthesis over de feministische stad, met een cartografisch onderzoek als alternatieve lezing van de wijk door en voor vrouwen. Ik ben betrokken als co-promotor.

Lotte de Koning studeert stedenbouw aan de Rotterdamse Academie voor Bouwkunst. Als afstudeerproject werkt ze aan een onderzoek en ontwerp van de feministische stad. Als extern criticus in haar afstudeercommissie begeleid ik haar project.

Anouk van Strien studeert af bij architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Ze werkt aan een onderzoek en ontwerp naar dorpse architectuur in haar geboorteregio in Noord-Brabant. Ook bij haar ben ik dit jaar als extern criticus betrokken.