Opleiding Cultuurmanagement afgerond

PdA_paper

Op maandag 12 mei 2014 heb ik de Masterclass Cultuurmanagement aan de Antwerp Management School met goed resultaat afgerond.

Als eindopdracht deden we met een team van 4 personen onderzoek naar de cultuureducatieve organisatie Piazza dell’Arte. De organisatie wordt geconfronteerd met wijzigingen in het subsidiebeleid en interne verschuivingen. We analyseerden de huidige situatie, kansen en bedreigen en deden strategische aanbevelingen voor de toekomst van de organisatie. Onderdeel van het proces waren gesprekken volgens de inspirerende theorie van het waarderend onderzoek (Appreciative Inquiry), welke uitgaat van de krachten en successen van een organisatie voor verdere groei.

De aanbevelingen zijn aangeboden aan de organisatie, die er actief mee aan de slag is gegaan.